Delen:

1 t/m 7 oktober: Week van de opvoeding

Volgende week is het De Week van de Opvoeding. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders en professionals hoeven dit ook niet alleen te doen. Het thema van dit jaar is dan ook: Opvoeden is samenspel. Opvoeden doe je niet alleen, het is een samenspel tussen ouders, kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente.

Door heel Nederland zijn er meer dan 300(!) activiteiten georganiseerd. De activiteiten dragen bij aan het samenspel en het opvoeden van kinderen en jeugd. Wij hebben voor elke dag de, volgens ons, leukste en meest interessante activiteit opgezocht.

Maandag

Welkom in Puberland!

Puberland. Weet je nog dat je er eerder bent geweest, toen je zelf puber was? Ineens verandert alles. Tien keer zoveel hormonen. Je ouders die ineens hopeloos ouderwets worden. De Lego die onaangeroerd blijft. Welkom in de wereld die Puberland heet.

Meer informatie, klik hier

Dinsdag

Tegenwoordig is gamen niet meer weg te denken. Het behoort tot één van de meest populaire activiteiten onder de jeugd. Benieuwd hoe je daar als ouder mee om moet gaan? Kom dan naar de workshop: mijn kind is gamer!

Meer informatie, klik hier

Woensdag

Samen met je kind op ludieke wijze sparren over een goede opvoeding? Dat kan! Kom langs bij: vloggen met de tienerclub en vlog er samen met je kind op los en kom samen tot nieuwe ideeën en oplossingen!

Meer informatie, klik hier

Donderdag

Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel belangrijk! De activiteit: Geld & opvoeden laat je zien hoe je de jeugd goed kan voorbereiden op financiële zelfstandigheid.

Meer informatie, klik hier

Vrijdag

Sportief het weekend in? Dat kan! Kom naar de bootcamp clinic waar sporten en plezier centraal staan.

Meer informatie, klik hier

Zaterdag

Taekwondo is een opvoedmiddel. Tijdens het sporten leren de leerlingen om beleefd naar elkaar te zijn. Discipline en eerlijkheid staan centraal.

Meer informatie, klik hier

Zondag

Zondag rustdag, weer even jezelf zijn. Geen stress, haast, maar gewoon genieten. Maar hoe doe je dat? Simpel, kom langs bij de activiteit: Kids In Motions!

Meer informatie, klik hier

 

 

Delen:
Top