Heb je andere vragen? mail dan naar academie@langhenkel-talenter.nl.

Wanneer hoor ik uiterlijk of een opleiding, cursus of training definitief doorgaat?

Bij voldoende aanmeldingen ontvangt u twee à drie weken voor de startdatum een uitnodiging met nadere informatie. Bij te weinig aanmeldingen zullen wij de opleiding, cursus of training annuleren en u daarover eveneens uiterlijk twee à drie weken voor de geplande startdatum informeren (of zoveel eerder als mogelijk is).

Ontvang ik een bewijs van deelname / certificaat?

U ontvangt na afloop een digitaal bewijs van deelname. Voor de opleidingen en cursussen waaraan een eindtoets is verbonden ontvangt u bij het goed afleggen hiervan een certificaat. Ons streven is om het bewijs van deelname of certificaat binnen 6 weken te versturen.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen voor onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn vrij van btw. Deze btw-vrijstelling geldt als gevolg van onze registratie in het register van het CRKBO.

Hanteren jullie all-in prijzen of zijn er nog aanvullende kosten?

Alle prijzen voor onze opleidingen, cursussen en trainingen zijn inclusief alle kosten, zoals lunch, accommodatie en lesmateriaal. Er komen dus geen extra kosten bij.

Ik ben helaas toch verhinderd. Hoe kan ik mij afmelden voor een bijeenkomst?

Dit kan schriftelijk bij Erica Kneppers (ekneppers@langhenkel-talenter.nl). U kunt uw inschrijving tot vier weken voor de aanvangsdatum kosteloos annuleren. Bij annulering in de derde of vierde week voor de aanvang wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. Bij latere annulering bent u verplicht het volledige bedrag te betalen (zie onze inschrijfvoorwaarden).

Mag ik bij annulering ook een plaatsvervanger sturen?

Ja, dat is altijd mogelijk en wij brengen hier geen extra kosten voor in rekening.

Wanneer ontvang ik het lesmateriaal?

Het lesmateriaal ontvangt u bij de eerste bijeenkomst.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

U kunt zich te allen tijde inschrijven. Wij hanteren echter een maximum aantal deelnemers, waardoor het voor kan komen dat een opleiding, cursus of training vol is bij een (te) late aanmelding.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Wij versturen de factuur digitaal op de eerste dag van de opleiding, cursus of training. U hoeft dus niets van tevoren te betalen.

Kan ik de factuur in termijnen betalen?

Nee, onze facturen kunnen niet in termijnen betaald worden.

Mijn werkgever betaalt. Hoe geef ik dit aan?

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven wie de factuur betaalt.

Welke vooropleiding moet ik hebben?

U hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan onze opleidingen, cursussen en trainingen. Voor de meeste opleidingen, cursussen en trainingen geldt dat een mbo/hbo werk- en denkniveau gewenst is.

Wat zijn jullie leslocaties?

Wij hebben drie locaties te weten: Utrecht, Zwolle en Rosmalen. Voor de routebeschrijvingen kunt u hier klikken. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wat zijn de lestijden?

De meeste cursussen en trainingen beginnen om 10.00 uur en eindigen om ongeveer 16.30 à 17.00 uur. Een uitzondering hierop vormen de cursussen op het gebied van bewindvoering en de beroepsopleidingen: deze beginnen doorgaans om 09.30 uur.

Ontvang ik PE-punten?

Voor alle opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van mediation ontvangt u PE-punten inzake het ADR register. Voor vrijwel alle opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van bewindvoering ontvangt u PE-punten van de Branchevereniging PBI (BPBI) en de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders (NBPB). Daarnaast zijn verschillende opleidingen, cursussen en trainingen geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Bij de beschrijving op de website kunt u terugvinden of er PE-punten van toepassing zijn en zo ja, hoeveel punten dit zijn.

Kunnen de opleidingen, cursussen en trainingen ook bij ons in huis (in company) worden verzorgd?

Ja, al onze opleidingen, cursussen en trainingen kunnen ook in company worden verzorgd. We zorgen hierbij altijd voor maatwerk. Doorgaans is dit al interessant vanaf vijf deelnemers. Coaching on the job is ook mogelijk. U kunt hier een offerte opvragen.

Hebben jullie ook brochures of folders waarin het complete opleidingsaanbod is opgenomen?

Ja, wij maken elk jaar nieuwe opleidingsfolders. U vindt ze hier.

Is er een overzicht van de opleidingen, cursussen en trainingen die binnenkort van start gaan?

Ja, op onze website staat een opleidingsagenda waarin de opleidingen, cursussen en trainingen zijn opgenomen die op korte termijn gegarandeerd van start gaan.

Kunnen de door jullie uitgegeven handboeken en het lesmateriaal ook los worden besteld?

Alle handboeken zijn ook los te bestellen. U vindt ze in de shop op onze website. Daarnaast kunt u verschillende gratis praktijktools bij ons bestellen en enkele berekeningsprogramma’s downloaden. De cursusmappen en sheets zijn niet los te koop.

Heb je andere vragen? mail dan naar academie@langhenkel-talenter.nl.