Langhenkel-Talenter is dé kennispartner voor lokale overheden. Ons team Advies bezit en combineert kennis en ervaring van het Sociaal Domein, Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen. Wij maken het verschil door onze integrale benadering en het doorlopend proactief inspelen op nieuwe ontwikkelingen. De ervaring die dit oplevert zorgt voor een diepgewortelde specialistische kennis, kennis die bovendien de basis legt voor toekomstig resultaat en nieuwe innovatieve ideeën.

Wij bieden consultancy, programmamanagement, projectleiding, strategisch advies, beleidsadvies en interim-management. Dit doen wij met onze doorgewinterde adviseurs en energieke talenten. Tevens zijn onze adviseurs nauw betrokken bij onze Academie door mee te werken aan het schrijven van vakliteratuur, ontwikkelingen van opleidingen en trainingen en inhoudelijke ondersteuning.

OVERSTIJGEND WERKEN

Voor de maatschappelijke vraagstukken van morgen is specialistische kennis alleen niet genoeg. Steeds meer is naast verdieping ook verbreding van kennis nodig: veel uitdagingen vragen een samenhangende visie en werkveld overstijgend werken. Om dit te bereiken hebben wij een op maat gemaakte aanpak ontwikkeld om met innovatieve oplossingen te komen. In speciaal opgezette actieteams werken adviseurs met verschillende expertises uit het Sociaal Domein, Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen samen aan vraagstukken van klanten. Daarbij wordt een vraagstuk integraal belicht, zodat er écht sprake is van werkveld overstijgend werken. Op deze manier kan een duurzaam antwoord worden gegeven op iedere vraag.

BIJ ADVIES DENKEN WIJ GRAAG MET U MEE EN VERDER

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Op zoek naar inspiratie? De actieteams van Langhenkel-Talenter geven geregeld kennissessies over hun werkende oplossingsrichtingen. Hierin worden de nieuwste ontwikkelingen zowel inhoudelijk als functioneel toegelicht. Enkele recente onderwerpen zijn: Inburgeringswet, Smart Cities, Toekomst van Wijkteams, Eenzaamheid, Personen met verward gedrag, Kansen vanuit de Omgevingswet,  Privacywetgeving, Blockchain, Sturen met big-data en Gaming als organisatie-veranderingstool. Dit is slechts een beknopt overzicht, uiteraard spelen wij in op de meeste actuele thema’s. Neem snel vrijblijvend contact op voor meer informatie. Innovatief maatwerk is onze standaard, Langhenkel-Talenter Advies denkt graag met u mee.

BENIEUWD HOE HET IS OM ALS ADVISEUR BIJ ONS TE WERKEN? BEKIJK DAN DE ONDERSTAANDE ADVIES VIDEO’S! 

.

BEN JIJ EEN TOEKOMSTMAKER?

Als toekomstmaker bij Langhenkel-Talenter ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Je werkt aan maatschappelijk relevante opdrachten voor onze opdrachtgevers bij de overheid. Heb jij de ambitie om het verschil te maken? En de persoonlijkheid om het Nederland van morgen mee vorm te geven? Houd je van dynamiek en wil je blijven groeien? Dan ben jij een echte toekomstmaker! Lees hier meer over onze toekomstmakers en hoe jij er één kan worden!