DE LANGHENKEL-TALENTER DENKTANK, DENKT MET JE MEE!

De huidige situatie brengt diverse uitdagingen met zich mee, bovenop de uitdagingen die er al waren. Zo ook voor (lokale) overheden. Langhenkel-Talenter wil graag samen van betekenis zijn; ook nu. Of eigenlijk; juist nu.

Met de Langhenkel-Talenter Denktank willen wij lokale overheden helpen om tot oplossingen te komen. Loop je vast met een bepaald vraagstuk? Heb je behoefte aan advies en een frisse, innovatieve blik? Wij stellen onze kennis en expertise kosteloos beschikbaar in een kort traject voor jouw gemeente. Dit doen wij voor zowel bestaande klanten als lokale overheden die nog niet bekend zijn met onze dienstverlening.

HOE WERKT DE DENKTANK?

  1. Wil je een vraagstuk inbrengen? Stuur een mail naar denktank@langhenkel-talenter.nl
  2. Samen concretiseren we de vraag
  3. Langhenkel-Talenter vormt op korte termijn een multidisciplinair team, bestaande uit onze projectleiders, (beleids-)adviseurs en professionals. Langhenkel- Talenter heeft adviseurs in huis op het gebied van o.a. het sociaal domein, ruimtelijk domein en bedrijfsvoering.
  4. We organiseren twee brainstorm sessies om informatie op te halen en te delen. Wie hierbij aansluit stemmen we op de vraag af.
  5. Binnen twee tot vier weken ontvang je verschillende, lokaal afgestemde oplossingsrichtingen voor het vraagstuk.
  6. Zo werken we samen toe naar een passende oplossing voor jouw vraagstuk. Nieuwsgierig geworden? Stuur dan je vraag naar denktank@langhenkel-talenter.nl! Liever eerst even telefonisch contact? Bel dan even met adviseur sociaal domein Madelon Kos (06-13290990).