Bij Langhenkel-Talenter is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding op maat. Langhenkel-Talenter biedt elke medewerker de mogelijkheid tot het kosteloos volgen van diverse trainingen en cursussen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo doen we medewerkers bijvoorbeeld een aantrekkelijk aanbod op het gebied van pensioenen en verzekeringen. Vanzelfsprekend bieden we een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

Langhenkel-Talenter heeft niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar waardeert ook de verschillen tussen mensen en legt de nadruk op het ontwikkelen van jouw unieke talenten. Dit doen we op vele manieren, waardoor die kwaliteiten nog beter worden benut.

Zo bieden wij iedereen een Persoonlijk Ontwikkelplan, faciliteren wij in het volgen van benodigde opleidingen en besteden wij veel aandacht aan het binden, volgen en verbinden van mensen. Verder bieden wij een compleet en marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Zo maken wij het verschil en volgen wij de Code of Conduct van Future Groep als leidraad voor goed werkgeverschap. De sfeer bij Langhenkel-Talenter is betrokken, persoonlijk, informeel en no-nonsense.

Onderdeel zijn van Langhenkel-Talenter betekent werken aan uitdagende projecten en biedt jou de mogelijkheid tot een veelzijdige ontwikkeling vanuit diverse opdrachten. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg, zowel tijdens als tussen opdrachten in, en binnen de verschillende werkmaatschappijen van Future Groep.

Uitestekende arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo bieden we medewerkers onder meer:

  • vaak per direct een vaste aanstelling (onbepaalde tijd)
  • een marktconform salaris
  • een aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van collectieve pensioenen en verzekeringen
  • een duidelijk loopbaanpad, groei- en opleidingsmogelijkheden
  • een actief HR-beleid, gericht op ontwikkeling
  • leuke collega’s binnen jouw vakgebied en regelmatig collegiale bijeenkomsten en feesten
  • een solide en solvabele werkgever die achter je staat, met een lange staat van dienst en een uitstekende naam

Future groep

Werken bij Langhenkel-Talenter betekent bovendien werken bij Future Groep. Langhenkel-Talenter is onderdeel van Future Groep.

De cultuur van Future Groep is gebaseerd op gezamenlijke waarden. Deze delen we tussen, binnen en met werkmaatschappijen maar ook met onze klanten. Oplossingen voor de problemen van nu vergen een nieuwe manier van denken én doen. Ze vragen andere modellen en een combinatie van vakmanschap en ondernemerschap. Enerzijds zijn dit beelden die mensen inspireren. Tegelijk hebben we dit ook duidelijk verankerd in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Want wij geloven dat oplossingen die in samenhang worden ontworpen beter zijn.

Wil je meer weten over Future Groep en waartoe wij met elkaar allemaal in staat zijn, kijk dan ook even op www.figroep.nl.

Gezond en maatschappelijk betrokken

Langhenkel-Talenter is meer dan een werkgever. Wij investeren actief in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemer en geloven in gezond leven en ontspanning. Je komt terecht in een maatschappelijk betrokken organisatie die regelmatig bijeenkomsten organiseert waar je kennis deelt met vakgenoten. Op het hoofdkantoor is het mogelijk om ontspannende yoga te volgen en er bevindt zich op loopafstand een sportschool. Dit vinden wij belangrijk, want Langhenkel-Talenter gelooft dat je beter presteert als jij én onze organisatie in balans zijn.

Langhenkel-Talenter investeert in Social Return, heeft stageplekken en traineeprogramma’s en beschikt op het gebied van duurzaamheid en milieu vanuit Future Groep over het ISO14001 certificaat en de CO2 Bewust Certificaat (SKAO Prestatieladder) – niveau 3.

Tot slot

Het arbeidsvoorwaardenpakket en de contractvorm kunnen vanzelfsprekend verschillen per functie. Hierover kan de verantwoordelijke recruiter je meer vertellen.