Ben jij

een toekomstmaker?

Ben jij een toekomstmaker?

Als toekomstmaker bij Langhenkel-Talenter ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Je werkt aan maatschappelijk relevante opdrachten voor onze opdrachtgevers bij de overheid. Heb jij de ambitie om het verschil te maken? En de persoonlijkheid om het Nederland van morgen mee vorm te geven? Houd je van dynamiek en wil je blijven groeien? Dan ben jij een echte toekomstmaker en maken wij graag kennis met je! Wij hebben ruimte voor 200 collega’s, van (young)professionals tot ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs die beschikken over een stevig fundament in het werkveld.

Onze medewerkers vertellen hoe zij van betekenis zijn

Jij blij, wij blij, zij blij

Terwijl jij je als toekomstmaker inzet voor de samenleving, zet Langhenkel-Talenter zich in voor jou. Wij zien graag dat onze professionals blij zijn in hun baan en investeren daarom volop in jouw ontwikkeling, carrière én werkplezier. Onze aanpak is heel persoonlijk, met een vast aanspreekpunt, met oog voor een goede werk en privébalans, aandacht voor jouw ontwikkelingswensen en een eigen Academie die je ondersteunt bij je groei.

Wil je meer weten over waarom professionals zich thuisvoelen bij Langhenkel-Talenter? Lees het verhaal van onze toekomstmakers.

 

Testimonials

Ik werk met veel plezier voor Langhenkel-Talenter. Dat komt met name door de grote wederzijdse betrokkenheid tussen mijn werkgever en de medewerkers. Het is een teamprestatie: als professionals in het veld proberen we zo goed mogelijk te presteren en de managers en ondersteuning faciliteren ons hier zo goed mogelijk bij.

Pieter van Capelle, beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling

Wat ik me goed kan herinneren van het eerste gesprek met Langhenkel-Talenter was dat er verder wordt gekeken dan wat op je cv staat. Ze gaan vanuit oprechte interesse met je in gesprek over wie je bent, wat je plannen zijn nu en je wensen voor de toekomst.

Geertje Koehoorn, allround specialist sociaal domein

Bij Langhenkel-Talenter zijn er diverse opleidingsmogelijkheden. Na een traineeship heb ik meteen mijn kennis kunnen toepassen bij een gemeente en mezelf kunnen ontwikkelen tot een echte professional.

Fazal Khurum, integraal klantmanager
Top