Delen:

Duidelijkheid, samenwerking, verbinding en vertrouwen

Communicatie is onmisbaar, vooral nu!

In crisistijd is goede interne en externe communicatie essentieel. Het draagt bij aan duidelijkheid, verbinding en vertrouwen. Maar het is ook uitdagend. Veel gemeenten hebben behoefte aan (strategische) ondersteuning voor de organisatie of voor hun bestuurders. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend veel vragen over deze situatie en zijn er capaciteitsproblemen. Hoe gaat het binnen uw organisatie? Lukt het om alle ballen hoog te houden? Wij denken graag mee en staan in de startblokken om te helpen.

✓ Samen van betekenis

Wij gaan altijd voor kwaliteit en resultaat en zoeken naar de beste oplossing en adviseur voor uw vraagstuk. Langhenkel-Talenter heeft een groot netwerk van ervaren adviseurs en werkt daarnaast nauw samen met Future Communication en SQIQ, onze zusterbedrijven binnen Future Groep. Ook zij zijn al jarenlang sterk in advies, inrichting en uitvoering van communicatie; online en offline. Samen staan wij klaar om voor u van betekenis te zijn.

✓ Ervaren communicatieadviseurs

Voor zowel communicatieadvies als -uitvoering hebben we momenteel adviseurs beschikbaar met ruime ervaring binnen de overheid: lokaal, regionaal en landelijk. Zij zijn gewend om te werken in een complex speelveld met diverse stakeholders, zowel in het ruimtelijke als sociale domein. Een nieuwe werkomgeving maken zij zich snel eigen, zodat ze meteen van waarde zijn, ook op afstand. Zij brengen niet alleen kennis in, zij steken ook de handen uit de mouwen.

✓ Actuele (corona)communicatievragen

De coronacrisis levert een aantal communicatie-uitdagingen op, die wij bij al onze opdrachtgevers terugzien. Wij bouwen nu razendsnel kennis en ervaring op, waarvan uw organisatie meeprofiteert. Denk aan de organisatie van digitale (participatie)bijeenkomsten, (raads)vergaderingen of inspraak: hoe pak je dit aan? Hulpverlening op afstand: welke tools zet je in? Of aan interne communicatie: hoe zorg je ervoor dat iedereen goed geïnformeerd en gemotiveerd blijft? Wij weten welke acties en middelen effectief zijn.

✓ Heldere taal

Om iedereen goed voor te lichten, van burgers en ondernemers tot cliënten of medewerkers, is heldere taal nodig. Zowel in woorden als beelden. Wij hebben contentspecialisten beschikbaar die ervoor zorgen dat iedereen begrijpt wat u zegt en vraagt. Een videoboodschap van de burgemeester, een infographic of FAQ nodig? Wij kunnen het maken.

✓ Communicatieadvies of -capaciteit nodig?

Via uw vaste accountmanager kan alles snel in gang gezet worden, al onze accountmanagers zijn telefonisch, per mail en via Skype bereikbaar. Ook kunt u mailen naar bedrijfsvoering@langhenkel-talenter.nl.

 

Delen:
Top