Delen:

De Nationale Carrièrebeurs – 5 & 6 april – RAI Amsterdam

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van het jaar en dat mag je natuurlijk niet missen. Wij van Langhenkel-Talenter waren erbij en stonden met onze stand tussen alle gemeenten in. Een spannend moment, aangezien wij sinds 1 april de samenwerking zijn aangegaan. Ook voor de gemeenten om ons heen kwam het als een verrassing, maar ze waren allemaal positief verrast! Door ons enthousiasme, onze kennis, teamwork en de drive om iedereen kennis te laten maken met Langhenkel-Talenter is het een groot succes geworden! Onderstaand vertel ik je meer over de carrièrebeurs, waarom het bij ons razend druk was en wat wij voor de bezoekers, maar ook voor jou, kunnen betekenen!

Algemene indruk Nationale Carrièrebeurs

“Het was allemaal erg goed georganiseerd, van binnenkomst tot de afsluiting en de bezoekers hebben dat ook zo ervaren. Erg knap hoe ze dat voor elkaar krijgen, aangezien het ontzettend druk was”, aldus Arjen Wildvank, recruiter Talent & Ontwikkeling bij Langhenkel-Talenter. Het is nogal wat, meer dan 120 topwerkgevers en 70 workshops een logische plek geven en indelen! Toch heeft De Nationale Carrière Beurs het erg goed geregeld. Het was overzichtelijk en ook erg interessant om langs alle stands te lopen.

De Langhenkel-Talenter stand en onze nieuwe voordelen

Daar stonden we dan… Met trots presenteerden wij onze kersverse samenwerking, ons nieuwe logo, maar ook de kansen en mogelijkheden! Het enthousiasme was duidelijk merkbaar en ook de bezoekers en andere organisaties zagen dit. Al snel druppelden de eerste geïnteresseerden binnen en de stroom bezoekers is eigenlijk niet gestopt. “Dat is ook het mooie aan onze samenwerking, wij hebben nu voor iedereen mogelijkheden. Van trainees tot zeer ervaren medewerkers, alles is nu mogelijk en dat werd op de beurs erg goed ontvangen.”, aldus Toon Papelaard, adviseur project- en interimmagement.

Langhenkel-Talenter biedt niet alleen banen/opdrachten aan, maar ook traineeships met directe baangarantie en opleidingsmogelijkheden die gericht zijn op onze werkvelden Sociaal Domein, Ruimte en Bedrijfsvoering. Wij weten hoe lastig de banenmarkt kan zijn en wij helpen iedereen daar graag bij!

Het resultaat

Twee geslaagde dagen, zelfs beter dan wij hadden verwacht! “Met speciale inschrijfkaarten kon de bezoeker zichzelf inschrijven voor meer informatie binnen de werkvelden Sociaal Domein, Ruimte, Bedrijfsvoering of als Recruiter/Accountmanager. Het zijn stuk voor stuk interessante werkvelden om in te werken en dat was ook duidelijk te zien aan het resultaat en de interesse.”, aldus Mirte Bergsma, recruiter Ruimte bij Langhenkel-Talenter. Naar aanleiding van de beurs zitten wij al met meerdere bezoekers, nu kandidaten, in een vergevorderd stadium met gesprekken.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Of je nu langs de Nationale Carrière Beurs bent geweest of niet én of je nu een traineeship bij ons wil volgen of wil kijken naar de mogelijkheden van traineeships binnen jouw organisatie? Wij staan altijd open voor een goed gesprek! Door ons brede aanbod aan opleidingen, traineeships en banen is er altijd wel een interessante optie voor zowel werkgever als werknemer. Wij adviseren jou graag en denken ook met jou mee. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar: academie@langhenkel-talenter.nl. of kijk op onze academie pagina! 

Delen:
Top