Delen:

E-health toepassing voor zorgaanbieders

Zorgaanbieders zijn gebaat bij continuïteit van dienstverlening. De huidige situatie vraagt om slimme (digitale) oplossingen. Om dit te stimuleren heeft minister Hugo de Jonge de noodregeling SET Covid-19 beschikbaar gesteld. Een subsidie om het gebruik van digitale oplossingen ten behoeve van thuiswonende kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking versneld te kunnen realiseren.

De intake nieuwe stijl

Langhenkel-Talenter heeft veel ervaring met het inzetten van digitale oplossingen binnen het sociaal domein. Samen met een van onze partners Zo-Dichtbij, kunnen wij voor zorgaanbieders van betekenis zijn.

Met de zogeheten intake nieuwe stijl wordt het voor zorgvragers mogelijk om op afstand via een applicatie eenvoudig een intake of indicatie voor te bereiden middels het invullen van digitale gevalideerde vragenlijsten. Wij zorgen er voor dat er een selectie van gevalideerde vragen gemaakt wordt die past bij de zorgaanbieder.

De zorgvrager bewaart de informatie in een digitaal kluisje in de app. Wanneer de zorgaanbieder of gemeente informatie nodig heeft voor de intake of het stellen van een indicatie, kan de zorgvrager eenvoudig de relevante informatie digitaal beschikbaar stellen voor de zorgaanbieder. Hierbij houdt de zorgvrager regie over de gegevens en hoeft informatie niet meerdere keren verteld te worden.

Op die manier draagt de intake nieuwe stijl bij aan een efficiënter proces, waardoor de zorgaanbieder kostbare tijd bespaart die gebruikt kan worden voor het bieden van zorg. Daarbij komt dat door de intake nieuwe stijl minder fysiek contact nodig is rondom het intake proces of het stellen van een indicatie. Dat is in deze periode van groot belang!

Wat kunnen wij betekenen?

Langhenkel-Talenter helpt graag bij de aanvraag van de SET Covid-19 en biedt een totaalpakket aan waarbij we ervoor zorgen dat het gehele proces rondom het implementeren en gebruiken van de intake nieuwe stijl goed verloopt.

Meer weten? Neem contact op met onze managing consultant. We bespreken graag de mogelijkheden.

Josina van Wingerden, 06 81339130, e-health@langhenkel-talenter.nl

Delen:
Top