Delen:

GEGARANDEERDE CONTINUÏTEIT VAN VERGUNNINGVERLENING

Voor gemeenten geldt dat zij, ook in de situatie van vandaag de dag, gehouden worden aan de termijnen voor het beoordelen van vergunningen. Volgens de VNG stelt dit veel gemeenten voor een grote uitdaging. Langhenkel-Talenter biedt vanuit haar projectbureau de oplossing ‘vergunningverlening op afstand’. Voor gemeenten is dit de perfecte mogelijkheid om op incidentele of structurele basis omgevingsvergunningen (Wabo) te laten beoordelen. Het proces wordt geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

✓ WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Met ons unieke concept ‘vergunningverlening op afstand’ biedt Langhenkel-Talenter haar opdrachtgevers de perfecte mogelijkheid om vergunningen binnen de gestelde termijn af te handelen. Hierdoor garanderen wij continuïteit en hoeft de gemeente dus niet over te gaan tot verlengen of opschorten van de beslistermijn. Wij staan voor u klaar om, geheel aangepast aan uw proces, incidenteel of structureel Wabo- vergunningsaanvragen te beoordelen.

Derya Gül, regiomanager bij Langhenkel-Talenter: “Veel gemeenten maken al structureel of incidenteel gebruik van ons concept  ‘vergunningverlening op afstand’. Met een ervaren en gedreven team verlenen wij op afstand, snel en flexibel vergunningen. Ik ben er trots op dat het ook in deze tijd lukt om snel de juiste maatwerkoplossing aan gemeenten te bieden”.

✓ PERSONEEL VAN HOGE KWALITEIT

De medewerkers van Langhenkel-Talenter zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en volledig uitgerust om op afstand maatwerk te leveren. Binnen het projectbureau werken de collega’s (nu online) direct met elkaar samen. Hierbij borgen wij kennisdeling en controleren wij de kwaliteit. Vanuit onze eigen Academie worden onze collega’s continu bijgeschoold op ontwikkelingen, jurisprudentie en vaardigheden.

U WILT OOK CONTINUÏTEIT VAN UW VERGUNNINGVERLENING?

Neem dan contact op met Toon Papelard. Hij vertelt u graag meer over hoe wij de continuïteit voor u garanderen en ons proces afstemmen op uw behoefte. Toon is bereikbaar op 06-51992910 of tpapelard@langhenkel-talenter.nl.

Delen:
Top