De voordelen

Van langhenkel-talenter

Inschrijven als zzp’er

Via Langhenkel-Talenter werken vele zzp’ers bij overheden in het hele land. Wat zijn de voordelen om je als zzp’er aan te melden? Langhenkel-Talenter is een gewaardeerde en succesvolle partner voor lokale, provinciale en landelijke overheidsorganisaties. We hebben hierdoor een grote en goede naamsbekendheid, waar jij als zzp’er van profiteert. 

PROFITEER VAN ONS NETWERK

Wanneer jij je inschrijft bij Langhenkel-Talenter ondersteunen wij je bij het verwerven van een mooie opdracht. Door ons brede netwerk van klanten en vele leverancierscontracten zijn wij voor zzp’ers een aantrekkelijke opdrachtgever. Wij zoeken ook gericht naar nieuwe opdrachten wanneer het einde van jouw huidige opdracht eindigt. Je profiteert daarbij van ons omvangrijke netwerk en de positieve en grote naamsbekendheid van Langhenkel-Talenter bij onze klanten.

KENNISDELING

Bij Langhenkel-Talenter ben je als zzp’er een belangrijk onderdeel van ons netwerk. Wij stellen onze kennis aan jou beschikbaar vanuit diverse kennissessies, actualiteitencolleges en netwerkevents voor zzp’ers. Ook vragen wij regelmatig zzp’ers om hun kennis met onze teams te delen.

Merk je dat je het werken via Langhenkel-Talenter goed voor je werkt en wil je liever bij ons in loondienst komen met een vast contract? Dat horen wij natuurlijk graag! Alles over de voordelen van een vast dienstverband lees je hier.

Top