Delen:

Krachtige opleidingen op het gebied van Werk & Inkomen

Als marktleider binnen het sociaal domein weten wij dat er zich een zeer drukke periode voordoet en dat we aan het begin staan van een nog hectischere tijd. Dit geldt vooral binnen de afdeling Werk en Inkomen. Daarom heeft Langhenkel-Talenter Academie zich ingespannen om een interessant opleidingsaanbod voor jou te maken. Hiermee zorgen wij voor krachtige opleidingen op het gebied van werk en inkomen, passend bij deze hectische tijd. Wij scholen medewerkers door middel van krachtige online cursussen en opleidingen, zodat ze snel zijn in te zetten. Daarnaast kunnen gemeenten (lokale) overheden ontzorgen door het leveren van goed gekwalificeerd personeel en volledig ingerichte projectteams. Zij handelen liggende werkprocessen af. Wat we precies voor jou kunnen betekenen leggen wij hieronder graag uit.

Voor medewerkers

Als medewerker kun je opgeleid worden tot klantmanager Werk & Inkomen. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingen en cursussen aan om jouw kennis te vergroten, onderstaand vind je een aantal mogelijkheden.

Verkorte opleiding klantmanager Werk en Inkomen

In deze vijfdaagse online-variant leer jij de belangrijkste voorwaarden en uitgangspunten van de Participatiewet en de voorliggende wet- en regelgeving. Elke sessie wordt door een van onze eigen ervaren docenten verzorgd. De les wordt hierdoor interactief en dynamisch en elke vraag kan aan bod komen. Na het doorlopen van deze cursus ben je in staat om de belangrijkste werkzaamheden van een klantmanager Werk en Inkomen uit te voeren. Deze opleiding is ontwikkeld om snel te kunnen schakelen en kent daarom een zeer korte doorlooptijd.

Je kunt hier het volledige programma van de opleiding lezen.

Starterscursus Participatiewet  

Sinds jaar en dag bieden wij onze starterscursus aan. Wij bieden deze cursus van zeven dagen online aan. We zorgen dat je in twee weken tijd wegwijs wordt gemaakt in de wereld van het bestuursrecht, de volledige Participatiewet en het woud aan voorliggende voorzieningen. Doordat deze cursus een langere doorlooptijd kent, is er meer ruimte voor casuïstiek en verdiepende opdrachten.

Jij bent na deze cursus breed in te zetten op uw afdeling, het volledige cursusprogramma vind je hier.

Opleiding werk en inkomen  

Wil je volwaardig opgeleid worden tot medewerker op de afdeling Werk & Inkomen? Schrijf je dan in voor onze volledige opleiding tot consulent Werk en Inkomen. Deze opleiding is ook modulair te volgen. Bekijk hier de opleidingsbeschrijving.

Voor gemeenten, (lokale) overheden en organisaties

Ben je als gemeente of (lokale) overheid op zoek naar de juiste mensen? Dan staat Langhenkel-Talenter paraat! Naast onze academie, waar medewerkers snel opgeleid kunnen worden. Bieden wij ook (tijdelijk) extra personeel. Zij staan klaar om gemeenten en (lokale) overheden te helpen in deze turbulente tijd!

Wel de juiste mensen én niet de juiste kennis? De Academie staat paraat!   

Heb je voldoende personeel voor de werkzaamheden, maar hebben zij nog niet de juiste kennis in huis? Dan hebben wij diverse online opleidingen die passend zijn. Welke keuze je ook maakt, onze Academie zorgt ervoor dat de deelnemer direct uit de voeten kan in jouw organisatie. Zo kunnen zij direct aan de slag met het afhandelen van de vele werkzaamheden die door de coronacrisis op je af zijn gekomen. Of bij de werkzaamheden die daardoor juist blijven liggen. We bieden 3 mogelijke cursussen aan, die we hierboven hebben toegelicht. Daarnaast hebben wij ook nog extra personeel klaarstaan! Lees onderstaand meer over onze medewerkers.

(Tijdelijk) Extra personeel nodig? Personeel van hoge kwaliteit staat klaar voor de start!

In deze onzekere tijden is het fijn om een betrouwbare partner te hebben die goed kan inspelen op de behoefte aan tijdelijke ondersteuning. Waarschijnlijk ken je ons naast opleider ook als detacheerder en weet je dat wij de juiste mensen kunnen bieden om je te ontzorgen. Voor deze werkzaamheden hebben we op dit moment voldoende inkomensconsulenten beschikbaar. Al onze medewerkers hebben de juiste kennis en kunde in huis om jou en de organisatie te komen versterken.

Heb je interesse dan kun je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs via de telefoon of mail:

Leonie Klok, opleidingsadviseur

Telefoonnummer: 06-11041775

E-mailadres: academie@langhenkel-talenter.nl

Delen:
Top