Delen:

Langhenkel en Talenter bundelen krachten

Vanaf 1 april 2019 gaan Langhenkel en Talenter verder als één organisatie onder de naam ’Langhenkel-Talenter’. Door deze fusie zijn zij met ruim 800 medewerkers het grootste specialistische advies-, detacherings- en opleidingsbureau voor lokale overheden en ketenpartners.

Als marktleider positioneert Langhenkel-Talenter zich als een vooruitstrevend, kennisintensief en dienstverlenend bedrijf. Onderscheidend is de diepgewortelde kennis op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken, wetgeving en bestuursrecht, vraagstukken binnen het ruimtelijk domein en bedrijfsvoering voor overheden. Hun dienstverlening reikt van strategisch advies, interim- en projectmanagement, beleidsadvies, tot aan detachering van professionals en opleidingen voor gemeenten, provincies, waterschappen, woningbouwcorporaties, jeugdzorg, non-profit instellingen en zorginstellingen.

Samen van betekenis: betrokken en persoonlijk

‘’Door de fusie verandert er niets aan de persoonlijke en betrokken manier van werken,” zegt Karin Berends, directeur van Langhenkel-Talenter. “Die blijft behouden. Wij werken vanuit de bekende kernwaarden: vakmanschap, persoonlijk, authentiek, wendbaar en betekenisvol. Zo blijven we de ervaren specialist en door de bundeling van krachten kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als marktleider nemen wij onze verantwoordelijkheid. Wij zijn er van overtuigd dat onze waarde niet alleen bepaald wordt door omzetcijfers, maar vooral door wat Langhenkel-Talenter biedt aan haar opdrachtgevers, medewerkers én de samenleving.’’ De contactpersonen, werkwijze en afspraken blijven ongewijzigd. Er is wel een nieuw logo, een nieuwe website www.langhenkel-talenter.nl en nieuwe e-mailadressen.

Breed aanbod en veel ervaring

Langhenkel en Talenter zijn al geruime tijd actief binnen het sociaal domein, ruimtelijke domein en bedrijfsvoering. Talenter is sinds 2001 uitgegroeid tot het grootste specialistische advies- en projectenbureau met een sterke focus op het sociaal domein. Langhenkel is in 1990 opgericht en groot geworden in advies, detachering en opleidingen. Het nieuwe bedrijf bestaat nu dus uit ruim 800 medewerkers. Hierdoor is er een nog ruimer en beter aanbod voor medewerkers en opdrachtgevers. Samen zoeken zij elke dag naar de beste en duurzame oplossingen. Vanuit de vestigingen in Utrecht, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Rosmalen en Heerlen worden opdrachtgevers door heel Nederland bediend.

Langhenkel-Talenter Academie

De Langhenkel-Talenter Academie verzorgt CEDEO erkende opleidingen, cursussen, trainingen en veranderingstrajecten op het gebied van werk & inkomen, maatschappelijke ondersteuning, jeugd, zorg, wonen, ruimte, milieu en bestuursrecht. Deze gerenommeerde academie zorgt dat kennis en kunde up-to-date blijven met een breed scala aan opleidingen. Medewerkers en opdrachtgevers kunnen hier terecht om hun inhoudelijke kennis of vaardigheden – op maat – te verdiepen en verbreden. Jaarlijks leiden zij ongeveer 6000 cursisten op.

Future Groep

Langhenkel was sinds oktober 2018 al een zusterbedrijf van Talenter en onderdeel van Future Groep. Future Groep wordt nu gevormd door Langhenkel-Talenter, Human Capital Group, Future Zorg, Future Communication, PLANgroep, OBIN, Social Impact Finance en PLANgroep Financiële Services. Onder het motto ‘samen van betekenis’ werken onze bedrijven afzonderlijk en in onderlinge verbondenheid aan creatieve en praktische oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken.

Delen:
Top