Delen:

Ondersteuning Tozo-regeling

Met de komst van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-regeling) staat u als gemeente aan de vooravond van een belangrijke opgave. Het is de verwachting dat veel ondernemers een beroep gaan doen op deze Tozo-regeling. Het kabinet heeft aangegeven dat de gemeenten alle uitvoeringskosten vergoed krijgen. Dat neemt niet weg dat de uitvoering hiervan, met de korte doorlooptijden, veel zal vragen van uw capaciteit.

✓ De schouders eronder

Om elke aanvraag van een ondernemer binnen vier weken af te kunnen handelen zullen wij er met zijn allen de schouders onder moeten zetten. Natuurlijk neemt Langhenkel-Talenter hiervoor ook verantwoordelijkheid; wij zijn graag van betekenis. Juist op de moeilijke momenten.

✓ Personeel van hoge kwaliteit

Wij bieden daarom de juiste mensen om u te ontzorgen. Voor deze werkzaamheden hebben we op dit moment ervaren consulenten beschikbaar met een stevig fundament in het werkveld. Ze hebben ruime werkervaring binnen de uitvoering van de Participatiewet en hebben de juiste kwaliteit en rapportagevaardigheden in huis. Deze medewerkers hebben zelf aangegeven graag hun bijdrage te leveren aan deze opgave.

Online de meest recente kennis

Onze Langhenkel-Talenter Academie zorgt dat onze, en wellicht ook uw, medewerkers over de juiste actuele kennis beschikken om deze regeling uit te voeren. Vanaf donderdag 26 maart scholen wij online onze eigen medewerkers en kunt ook u bij ons online scholing afnemen. De Academie blijft de komende maanden voor alle cursisten als helpdesk en kenniscentrum beschikbaar.

Personeel inhuren of ook aan de slag met de online training?

Via uw vaste accountmanager kan alles snel in gang gezet worden, al onze accountmanagers zijn telefonisch, per mail en via Skype bereikbaar. Ook kunt u mailen naar tozo@langhenkel-talenter.nl.

Wilt u zelf al meer lezen over de Tozo-regeling, klikt u dan hier voor de VNG informatie.

Delen:
Top