Delen:

Online oplossingen voor scholen

In tijden zoals deze is goede communicatie op afstand cruciaal voor het continueren van het bedrijfsleven, maar natuurlijk ook voor het onderwijs. Ouders, leerlingen en docenten moeten weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is het geven van onderwijs op afstand een oplossing voor langdurig schooluitval. Daarom zoeken we Bij Langhenkel-Talenter naar innovatieve oplossingen die helpen bij het continueren van onderwijs.

Online oplossingen

Langhenkel-Talenter werkt samen met partners die innovatieve online oplossingen aanbieden. Deze online oplossingen passen bij de huidige manier van communicatie. Ze kunnen het mogelijk maken informatie, lesmateriaal en zelfs toetsen op afstand te delen met ouders en leerlingen. Zo is het mogelijk te communiceren met leerlingen. Ook compenseert het de lesuitval door middel van het aanbieden van (online) lessen.

Binnen 24 uur na aanvraag staat er een stabiele online basis waarmee de school direct onderwijs op afstand kan geven.

Mogelijkheden

Langhenkel-Talenter werkt samen met verschillende partners die ervaring hebben met het ontwikkelen van online platforms. Binnen verschillende projecten in het sociaal domein hebben we met deze partners samengewerkt. We hebben daarbij ruime ervaring opgedaan bij het vinden van een passende online oplossing. We weten wat er nodig is om dit goed te implementeren binnen uw organisatie.

Zodra u de aanvraag bij ons doet, zorgen wij dat er binnen 24 uur een voor u passende, online oplossing klaarstaat. Samen met onze partners zorgen wij dat alles gebruiksklaar wordt gemaakt en wordt ingericht naar uw wens. De oplossingen die hier worden aangeboden zijn AVG-proof en worden al door verschillende organisaties gebruikt, waaronder onderwijsinstellingen. Ze kunnen door een groot aantal deelnemers tegelijkertijd gebruikt worden. Daarom zijn ze ook geschikt voor scholen met een groot aantal leerlingen.

Interesse?

We bespreken graag de mogelijkheden, om zo tot een op maat gemaakte oplossing te komen voor jouw school. Neem direct contact met onze managing consultant: Josina van Wingerden (jvwingerden@langhenkel-talenter.nl of telefonisch via  0681339130);

Betrokken adviseurs:

Delen:
Top