Delen:

Traineeship sociaal domein 2021 (maart & april)

De komende periode staat bij Langhenkel-Talenter in het teken van traineeships binnen het sociaal domein. Er is momenteel veel vraag naar nieuwe medewerkers op het gebied van Werk & Inkomen.
Heb jij altijd al binnen het sociaal domein willen werken én ben je toe aan een carrièreswitch? Bekijk dan onderstaande traineeships, klik op de link bij de traineeship voor meer informatie en om te solliciteren!

Traineeship Consulent Werk
Startdatum: 23 maart 2021

Als consulent Werk word je gedetacheerd bij (inter)gemeentelijke diensten Sociale Zaken, Participatie en Inkomen. Je werk is erg afwisselend. Jouw voornaamste taak is om bijstandsgerechtigden richting werk of participatie begeleiden. Mensen richting participatie of werk begeleiden is een opdracht die simpel lijkt, maar moeilijk is. Het vraagt om vakmanschap en expertise en de juiste benadering op het juiste moment. Je stuurt op zelfredzaamheid maar durft ook op te treden wanneer mensen zich niet aan gemaakte afspraken houden. In dit werk durf je je mannetje te staan!

Daarnaast kan je het directe aanspreekpunt van een groot aantal burgers zijn, en verricht je diverse administratief-juridische werkzaamheden, zoals het opstellen van rapportages en beschikkingen. Als consulent werk, werk je aan het Nederland van morgen!

Klik voor meer informatie en om te solliciteren

Traineeship Uitkeringsadministrateur
Startdatum: 24 maart 2021

Als medewerker uitkeringsadministratie (UA) werk je niet alleen met cijfers maar werk je ook samen met bijvoorbeeld de inkomensconsulenten. Een dag als medewerker UA is nooit hetzelfde, je draagt veel verantwoordelijkheid en je bent van onschatbare waarde voor inwoners en collega’s. Iedere dag ga je met een goed gevoel naar huis, je hebt belangrijk en waardevol werk gedaan!

Klik voor meer informatie en om te solliciteren

Traineeship Werk en Inkomen
Startdatum: 8 april 2021

In dit traineeship ligt de focus op ‘inkomen’. Als consulent handel je aanvragen af in het kader van de Participatiewet, voert rechtmatigheidsonderzoeken uit en geeft advies over lopende uitkeringen of de beëindiging daarvan.

Klik voor meer informatie en om te solliciteren

Delen:
Top