Niet

zomaar een baan

Wat jij krijgt

Wij zijn ons ervan bewust dat werken een groot deel van jouw week in beslag neemt. Daarom zien we graag dat onze medewerkers blij zijn in hun baan. Als bedrijf onderscheiden we ons met een persoonlijke aanpak. Dat je bij ons goede arbeidsvoorwaarden krijgt, is vanzelfsprekend. We investeren daarnaast volop in jouw ontwikkeling, carrière én werkplezier. Bovendien hebben we oog voor de balans tussen werk en privé en hechten wij waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom: voor ons gaat goed werkgeverschap over aandacht voor de mens achter de medewerker. Dat maakt Langhenkel-Talenter de gewaardeerde werkgever voor al haar medewerkers.

AANDACHT VOOR JOU

Bij ons zijn de lijntjes kort. Als je gestart bent met een mooie opdracht, is er regelmatig contact tussen jou en je vaste accountmanager. Normaliter spreken jullie elkaar iedere twee weken tot iedere maand. Tijdens deze gesprekken is er aandacht voor het verloop van het project, of je nog op je plek zit en of we ondersteuning kunnen bieden. Ook bespreken we jouw persoonlijke ontwikkelingswensen, want jouw groei vinden we belangrijk!

ONTWIKKELING EN OPLEIDING

Met een Academie in eigen huis, ben je nooit uitgeleerd. De Langhenkel-Talenter Academie biedt CEDEO-erkende opleidingen en cursussen aan en jij kunt kosteloos diverse functie- of vakgebied-gerelateerde trainingen volgen. Jouw ontwikkeling faciliteren we met een vast aantal opleidingsdagen per jaar. We investeren in (het behouden van) noodzakelijke certificeringen en registraties. Daarnaast zijn er bij onze Academie volop vakgerelateerde opleidingsmogelijkheden die we samen verkennen. Ook de kennis van je collega’s binnen handbereik. Via onze inhoudelijke Twitter-kanalen, WhatsApp-groepen, online helpdesk en nieuwsitems op de website blijf je op de hoogte van inhoudelijke actualiteiten, nieuwe wetgeving en regelingen.

WAT WIJ BIEDEN

  • Vaak direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten
  • Een aantrekkelijk employee benefitspakket met collectieve pensioenen en verzekeringen
  • Keuze uit ons opleidings- en trainingsaanbod
  • Kennisavonden voor verschillende vakgebieden in het Sociaal Domein, Ruimte en Bedrijfsvoering
  • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen
  • Vergoeding van woon- en werkverkeer
  • Aandacht voor jouw werk-privébalans o.a. door middel van beperkte reisafstanden
  • Jaarlijks een groot Langhenkel-Talenter feest en elk kwartaal regiobijeenkomsten
  • De kans om iedere dag vanuit jouw specialisme van betekenis te zijn in onze samenleving. 

COLLEGA’S

Medewerkers vertellen ons keer op keer dat zij zich snel thuis voelen, door de ontspannen sfeer en goed contact met collega’s. Als organisatie vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om jouw collega’s beter leert kennen. Daarom organiseren wij jaarlijks meerdere uitjes en borrels en ben je altijd welkom voor een lunch op één van onze kantoren! Wil je liever dat wij langskomen bij jou? Ook dat kan. Ieder heeft zijn eigen voorkeur en dat waarderen we.

Top