Wij

zoeken nieuwe collega's

Carrière mogelijkheden

Langhenkel-Talenter is op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die van betekenis willen zijn voor onze samenleving. Collega’s met persoonlijkheid en ambitie, die van dynamiek houden en willen blijven groeien. Van (young) professionals tot ervaren projectmanagers en strategisch adviseurs die beschikken over een stevig fundament in het werkveld.

EEN DAG ALS PROFESSIONAL BIJ LANGHENKEL-TALENTER

Onze professionals en adviseurs werken al 20 jaar elke dag aan de toekomst van Nederland. Dat doen zij ieder op hun eigen manier vanuit hun eigen specialisme. Verspreid in Nederland werken al ruim 800 medewerkers van Langhenkel-Talenter voor gemeenten, provincies, ministeries en uitvoeringsorganisaties in het Sociaal Domein, Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen. Wij zijn daarmee hét specialistische project- en adviesbureau voor de overheid.

Wil jij het verschil maken? Als medewerker van Langhenkel-Talenter krijg je volop kansen om van betekenis te zijn. Je werkt bij wisselende opdrachtgevers aan maatschappelijk relevante projecten. Hierdoor heb je steeds weer de mogelijkheid om richting aan je carrière te geven, mét de zekerheid van een vaste baan en gegarandeerde opleidingsmogelijkheden. Een dynamische baan voor een gedreven professional, met veel eigen verantwoordelijkheid. Lees meer over wat jij krijgt als professional of adviseur bij Langhenkel-Talenter.

OPDRACHTEN DIE BIJ JE PASSEN

Jouw loopbaan staat bij ons op de eerste plaats. Dat begint bij goede matching. Samen brengen we jouw werkervaring, kwaliteiten, capaciteiten en wensen in kaart. Daarna gaan we op zoek naar de beste opdracht om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei te stimuleren. Iedere dag verwerven we nieuwe uitdagende opdrachten. We matchen op alle niveaus, waardoor wij jou volop groeikansen kunnen aanbieden. Uiteraard houden we rekening met je kwalificaties en ervaring. Maar we kijken naar meer:

  • Is het een opdracht op niveau?
  • Sluit deze stap aan bij jouw carrière wensen?
  • Acceptabele reistijden zodat je voldoende balans houdt tussen werk en privé.

NOOIT UITGELEERD: ONZE ACADEMIE

Bij Langhenkel-Talenter krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Sterker nog, wij vinden dat ontzettend belangrijk. Bij onze eigen Academie mag je kosteloos diverse functie- of vakgebied-gerelateerde en gecertificeerde opleidingen en trainingen volgen. Maar er is nog veel meer wat jij krijgt.

Top