De voordelen

van Langhenkel-Talenter

Inschrijven zzp’er

Ook als zzp’er kan je via Langhenkel-Talenter werken, maar wat zijn de voordelen?

Langhenkel-Talenter is een gewaardeerde en succesvolle partner voor vraagstukken binnen lokale overheden. Wij mogen ons ook met trots de grootste binnen het sociaal domein noemen, wat natuurlijk heeft geresulteerd in een grote en positieve naamsbekendheid. Ook heeft het gezorgd voor een nauwe samenwerkingen met de verschillende organisaties binnen het sociaal domein, ruimtelijk domein en bedrijfsvoering. Wanneer jij je inschrijft bij Langhenkel-Talenter halen wij alles uit de kast om jouw sollicitatie tot een groot succes te leiden. Daarnaast profiteer je van onze positieve en grote naamsbekendheid bij onze, wederzijds gewaardeerde, opdrachtgevers.

Wij betrekken jou bij al onze ontwikkelingen. Dit brengt ook verschillende voordelen met zich mee. Wij zoeken gericht naar nieuwe opdrachten wanneer het einde van jouw huidige opdracht eindigt. Daarnaast mag je onze halfjaarlijkse trainingen volgen. De trainingen bestaan uit verschillende onderwerpen die allemaal gerelateerd zijn aan de verschillende functies en vakgebieden van de verschillende domeinen. De trainingssessies worden als zeer leerzaam, positief en energiek ervaren en dragen zeker bij aan jouw ontwikkeling, kennis en kunde.

Merk je dat je het werken via Langhenkel-Talenter goed voor je werkt werkt en wil je liever bij ons in loondienst komen met een vast contract? Dat horen wij natuurlijk graag! Wil je weten wat de voordelen zijn van een vast dienstverband? Klik hier voor wat wij jou bieden.

Schrijf jezelf vrijblijvend in. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Top