Talent program

Wij nemen jouw ontwikkeling serieus

Wij zoeken nieuw talent!

Langhenkel-Talenter is de grootste spelers binnen het sociaal domein, iets wat wij ook met trots uitstralen, maar hoe? Bij ons staat ontwikkeling en collegialiteit centraal. Je bent een collega en geen nummertje. Wij kijken samen met jou naar de beste stappen om jouw loopbaan optimaal te benutten. Om onze sterkte extra kracht te geven is het Talent Program geïnitieerd. Daarnaast is werkervaring binnen de bovenstaande functies en/of een gemeente een pré, maar geen vereisten! Wat het programma inhoudt, wat de voordelen voor jou zijn en waar wij samen aan werken kan je onderstaand lezen.

JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING STAAT CENTRAAL

Klinkt natuurlijk leuk, een Talent Program, maar wat houdt het precies in? Wij zoeken samen naar jouw sterke, maar ook ontwikkelpunten. Jouw sterke punten kunnen we optimaal benutten en jouw ontwikkelpunten gaan wij gezamenlijk verbeteren. Hoe wij dit doen? Opleidingen, traineeships, trainingen, gesprekken en persoonlijke begeleiding. Alles is mogelijk, het enige wat jij moet doen is openstaan voor ontwikkeling. Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar om jou te helpen waar nodig. Daarnaast zijn wij CEDEO-erkend opleider en weten wij met onze ervaring jouw ontwikkeling tot in de puntjes uit te stippelen. Daarnaast worden er regelmatig trainingen georganiseerd. Heb jij zelf een idee? Laat het dan weten! Wij staan altijd open voor goede ideeën.

DE VOORDELEN ALS TALENT!(ER)

Je komt als deelnemer op verschillende opdrachten te werken. Hierdoor neem jij een kijkje in verschillende keukens en dat brengt vele voordelen met zich mee. Je bent nog in de bloei van je carrière en hebt nog maar het topje van de ijsberg gezien. Verschillende opdrachten betekent verschillende organisaties, bedrijfsculturen en werkwijze. Hierdoor ontwikkel jij jezelf op de verschillende aspecten. Nog een voordeel? Doordat je alles ziet en ervaart weet je na enige tijd wat jou het beste ligt.

WIE ZOEKEN WIJ?

Enthousiast? Fijn, maar je bent er nog niet! Voor het Talent Program hebben wij de ideale kandidaat geschetst. De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een vriendelijke en open persoonlijkheid.
  • Een leergierige en motiverende drive.
  • De flexibiliteit om op verschillende opdrachten te werken, sterker nog je ziet het als een positief punt.
  • Een hbo-diploma.

SAMEN VAN BETEKENIS

Wanneer je onze collega wordt kom je in één van onze werkvelden te werken. Je werkt samen met ons aan het verbeteren van onze samenleving, hoe gaaf is dat?! Samen van betekenis is dan ook één van onze speerpunten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Samen gaan wij jouw carrière een boost geven, dat is duidelijk. Wij hebben vertrouwen in jou en daar hoort een contract voor onbepaalde tijd bij. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden binnen Langhenkel-Talenter aantrekkelijk. Wij vragen veel van jou en daar staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Dit alles wordt besproken onder het genot van een kop koffie.

DURF JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij onze nieuwe en gedreven collega worden? Druk dan op de sollicitatieknop. Laat ons weten waarom jij de uitdaging aan wil gaan en waarom wij jou aan moeten nemen voor het Talent Program. Wij hopen je snel te zien!

Meedoen aan ons Talent Program?

Top