Via Talent Transfer

Creëert ruimte en biedt kansen

Via Talent Transfer ruimte voor (nieuw) talent

Beweging in de publieke sector is niet vanzelfsprekend, dus wij helpen hierbij graag. Lokale overheden kunnen de hulp van Talent Transfer inzetten om ruimte te creëren. Hierdoor ontstaan er kansen voor nieuw talent binnen en buiten uw organisatie.

Talent Transfer is een positieve en kostenbesparende oplossing voor medewerkers of teams waar nu of in de toekomst beweging nodig is. Samen met uw medewerker verzilveren we kansen binnen ons netwerk, aansluitend bij zijn expertise en talenten. Hierdoor krijgt de medewerker de kans om onder professionele begeleiding uitdagende opdrachten te doen in een andere werkomgeving. Wij verzorgen dit proces zorgvuldig en vergroten de arbeidsmarktwaarde en het netwerk van uw medewerker.

Uw medewerker is bij ons in goede handen. Samen met een transfercoach ontdekt hij zijn talenten en mogelijkheden. Dit vormt, met de opgedane werkervaring, de basis voor een professioneel profiel. Dit profiel matchen wij met concrete vacatures en opdrachten. Na een succesvolle match gaat uw medewerker tijdelijk buiten uw organisatie aan de slag, eerst met behoud van bestaande arbeidsvoorwaarden. Tijdens deze opdracht starten we de volgende fase, met in de meeste gevallen een definitieve transfer als doel. Het resultaat: beweging in uw organisatie, goed werkgeverschap en ruimte voor (nieuw) talent. Dat is de kracht van Talent Transfer.

Meer weten? Lees de persoonlijke succesverhalen van Truus en Hein.

Onderdeel van ons team worden?

Top