Aandacht

voor jou

Wat jij krijgt

Een mooi en passend salaris is vanzelfsprekend, maar jouw carrière krijgt bij Langhenkel-Talenter echt betekenis door de investering in jouw ontwikkeling, grote diversiteit aan opdrachten, een prettige samenwerking met jouw collega’s en aandacht voor de mens achter de medewerker. Onderstaand vind je wat je van ons krijgt en kan verwachten wanneer je onze collega wordt.

AANDACHT VOOR JOU

Langhenkel-Talenter is niet alleen een zeer gewaardeerd partner voor opdrachtgevers, maar ook een zeer gewaardeerde werkgever! Bij ons krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, sterker nog, wij vinden dat ontzettend belangrijk! Langhenkel-Talenter biedt CEDEO-erkende opleidingen en curssusen aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om kosteloos diverse trainingen te volgen die functie of vakgebied gerelateerd zijn.

Jouw loopbaan staat bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken de best passende opdracht om jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling te stimuleren.

WAT WIJ BIEDEN

Tijdens de sollicitatieprocedure kijken wij naar jouw werkervaring, kwaliteiten, capaciteiten en wensen. en doen wij jou een passend voorstel.

Werken bij Langhenkel-Talenter is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover:

  • Vaak direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten;
  • Een aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van collectieve pensioenen en verzekeringen;
  • Keuze uit ons opleidings- en trainingsaanbod;
  • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen;
  • Woon- en werkverkeer regeling;

EEN ZACHTE LANDING

Wij snappen dat een nieuwe baan leidt tot een hoop nieuwe indrukken, collega’s en leermomenten. Bij Langhenkel-Talenter zorgen wij ervoor dat jij een warm welkom krijgt en dat gaat samen met de zachte landing. Wij zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt bij ons. Hoe wij dat doen? Dat is ook aan jou. Kom gezellig langs op één van onze kantoren voor een lunch of een borrel. Wil je liever dat wij langskomen bij jou? Ook dat is geen enkel probleem. Ieder heeft zijn eigen voorkeur en dat waarderen en bieden wij jou dan ook aan.

MEER DAN ALLEEN WERK

Bij Langhenkel-Talenter zijn wij ons bewust dat werken een grootdeel van jouw week in beslag neemt. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij ook de mogelijkheid hebt om jouw collega’s buiten werk(tijd) beter te leren kennen. Langhenkel-Talenter houdt iedere donderdagmiddag een borrel op het hoofdkantoor in Utrecht waar je als collega altijd welkom bent. Daarnaast organiseren wij jaarlijks meerdere uitjes en landelijke borrels waar wij jou graag zien. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel erg gezellig!

Top