Onze werkvelden

Waarin wij van betekenis zijn

Langhenkel-Talenter is een gewaardeerde en succesvolle partner voor vraagstukken binnen lokale overheden. Met een diepgeworteld specialisme binnen het sociaal domein, ruimte, bedrijfsvoering en zorg en jeugd. Deze specialismen verbinden wij. Bij nieuwe uitdagingen binnen een specifiek werkveld kijken wij verder dan het werkveld zelf en verbinden wij de werkvelden om tot het beste resultaat te komen. Zo zijn wij samen van betekenis.

Sociaal domein

Sociaal domein

Het sociaal domein is constant in beweging. Langhenkel-Talenter beweegt mee in het sociaal domein door continu te vernieuwen.

Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

Beweging in de publieke sector is niet vanzelfsprekend, Talent Transfer creëert ruimte en biedt kansen voor nieuw talent binnen en buiten jouw organisatie.

Ruimte

Ruimte

Er staat veel te gebeuren binnen ruimte & omgevingsrecht. Voor de ontwikkeling is een koppeling tussen ruimte en sociaal domein cruciaal.

Langhenkel-Talenter Academie

Langhenkel-Talenter Academie

Langhenkel-Talenter Academie biedt al meer dan dertig jaar opleidingen en training aan op het gebied van sociaal domein, ruimte & omgevingsrecht en advies.
Top