Gedreven, betrouwbaar

en altijd vanuit de inhoud

Wie wij zijn

Het perfecte één-tweetje. Langhenkel en Talenter waren eerst twee op zichzelf staande organisaties. Beide reeds jarenlang actief en gewaardeerde en succesvolle partners van lokale overheden en hun ketenpartners.

Talenter is vanaf 2001 uitgegroeid tot het grootste specialistische advies- en projectenbureau binnen het Sociaal Domein en was de laatste jaren ook actief in de werkvelden Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen. Langhenkel is sinds 1990 actief en heeft zich, naast advies en detachering, ook gespecialiseerd als erkend opleider. Langhenkel is sinds 2018 een zusterbedrijf van Talenter en in 2019 zijn beide bedrijven gefuseerd. Sindsdien opereren wij onder de naam Langhenkel-Talenter.

Door de fusie is Langhenkel-Talenter niet alleen de marktleider voor lokale overheden, maar ook de meest ontwikkelingsgerichte. Deze perfecte combinatie leidt tot een nog beter aanbod van en voor medewerkers, opdrachten, trainingen en opleidingen. Als moderne organisatie investeren wij doorlopend in mensgericht werkgeverschap, persoonlijke aandacht en vakmanschap. Zo blijven wij van betekenis voor klanten en medewerkers.

HOE WIJ (GRAAG) WERKEN

Binnen Langhenkel-Talenter heerst een mensgerichte cultuur. Er wordt gewerkt in een open en informele sfeer waar iedere collega, ongeacht zijn of haar functie, aan bijdraagt. Langhenkel-Talenter heeft een groot opleidingsaanbod, zo zijn onze én uw collega’s altijd voorzien van de juiste kennis en vaardigheden. Kennis is voor ons nooit een bedrijfsgeheim, wij vinden het belangrijk kennis te delen en open te staan voor nieuwe inzichten. Wij hebben plezier in wat we doen en staan klaar om elkaar te helpen waar nodig. Wat resulteert in een prettige werkomgeving voor zowel interne collega’s als collega’s in het werkveld.

Meer weten hoe wij van betekenis kunnen zijn voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je graag zelf van betekenis zijn door bij ons te komen werken, kijk dan naar jouw carrièremogelijkheden op onze vacaturepagina.

ONZE MISSIE

Langhenkel-Talenter streeft ernaar de grootste en meest gewaardeerde partner te zijn én te blijven binnen (lokale) overheden en haar ketenpartners. Dat bereiken wij door professioneel en hoogopgeleid personeel langdurig aan onze organisatie te binden met goed werkgeverschap, uitstekende opleidingen en interessante projecten. Langhenkel-Talenter onderscheidt zich door vakmanschap, een persoonlijke benadering, passie, plezier en een snelle reactietermijn.

Cohedron

Langhenkel-Talenter is onderdeel van Cohedron, net als onze zusterbedrijven Human Capital Group, Future Communication, PLANgroep, OBIN, SQIQ, PLANgroep Financiële Services, Zorg-Lokaal en Argonaut. Onze 1800 medewerkers zijn allen specialist in hun vakgebied, met de ambitie om meer te brengen dan in eerste instantie van ze verwacht wordt.

Wat ons verbindt? Onze gedeelde cultuur. We zijn bevlogen, betrokken, deskundig en resultaatgericht en hebben van nature een ondernemersmentaliteit. We werken met het doel een positieve bijdrage te leveren aan mens en maatschappij. We bouwen aan duurzame en betekenisvolle relaties met onze klanten en bieden toekomstbestendige en innovatieve oplossingen. De groei en het welzijn van onze medewerkers ligt ons aan het hart. Om aan alle eisen van de mensen om ons heen te voldoen, zien we het leveren van hoge kwaliteit als continu proces.

Onderdeel van ons team worden?

Top