Van betekenis

Voor mens & maatschappij

Waar wij goed in zijn

Van betekenis zijn betekent maatwerk leveren. Wij beschouwen uw uitdagingen daarom altijd als de onze. Wij denken mee vanuit de inhoud en bieden toekomstbestendige oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken. Langhenkel-Talenter is zo ingericht dat wij projecten overal in Nederland op zeer korte termijn kunnen inrichten en uitvoeren. Wij ondersteunen opdrachtgevers op het gebied van kennis, capaciteit, interim-management, projecten met resultaatverplichting en veranderkundige opgaven. Wij bieden toegevoegde waarde vanuit de inhoud, gericht op kwaliteit en continuïteit. Wij kijken verder dan de gebaande paden en verbinden ons vakmanschap, talent en jarenlange ervaring aan uw uitdagingen. Zo zijn wij samen van betekenis.

WIJ ONTWIKKELEN

Langhenkel-Talenter beschikt over een groot aanbod van opleidingen en cursussen voor onze én uw medewerkers waarbij wij differentiëren op functie- en ervaringsniveau. Wij investeren in talent en mensgerichte ontwikkeling en dragen dit met trots uit. Zo leiden wij jaarlijks ruim 80 starters en zij-instromers via een traineeship met intensieve begeleiding én baangarantie, op tot de professionals van de toekomst. Onze Academie biedt zowel erkende vakinhoudelijke opleidingen als maatwerk ontwikkeltrajecten gericht op vaardigheden, soft skills en competenties. Ons opleidingsaanbod wordt continu doorontwikkeld aan de hand van nieuwe wetgeving, actuele casuïstiek, jurisprudentie en ervaringen. Zo hebben wij altijd antwoord op de veranderingen van morgen.

WIJ VERBINDEN

Wij zoeken actief de verbinding op aan de hand van uw uitdagingen. Door een diepgeworteld specialisme in verschillende werkvelden, zijn wij in staat verder te kijken dan het werkveld zelf en bieden wij integrale oplossingen voor het beste resultaat. Langhenkel-Talenter is betrokken bij de belangrijkste branche- en kennisorganen en wij voeren dagelijks opdrachten uit bij honderden lokale overheden en ketenpartners. Hierdoor beschikken wij over een schat aan ervaring en best-practices die wij proactief delen. We geven u inzicht in toekomstige risico’s (krapte, piekbelasting en wetwijzigingen) en kansen (besparingen en nieuwe werkwijzen). Wij verbinden klanten ook onderling zodat zij, onafhankelijk van ons, van elkaar kunnen leren. Kennis, ervaringen en uitdagingen integraal met elkaar verbinden, dat is onze toegevoegde waarde.

WIJ DOEN

Bovenal zijn wij goed in doen. Wij geloven in de kracht van vakmanschap. Het continu bewustzijn van wat je doel is, hoe je het bereikt en hoe je het samen nog beter doet. Pragmatisch, doelgericht, wendbaar en altijd met oplossingen vanuit de inhoud. Geen grote beloftes of mediacampagnes, maar gewoon doen.

Onze werkvelden

Top