Samen van betekenis

Wat wij belangrijk vinden

Binnen Langhenkel-Talenter werken wij vanuit vijf kernwaarden.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap is de basis van ons succes. Een gedeelde passie voor het vak. Vanuit onze Academie investeren wij continu in de kwaliteit en ontwikkeling van vaardigheden en expertise van onze medewerkers. Onze klanten ervaren het inhoudelijk vakmanschap van onze medewerkers in alle aspecten van onze dienstverlening.

PERSOONLIJK

Wanneer je kennismaakt met Langhenkel-Talenter proef je de open en informele sfeer. Een hoge mate van onderlinge betrokkenheid en aandacht voor de persoon. Wij zijn en blijven betrokken bij elkaar, bij klanten en tijdens opdrachten. Of je nou een medewerker of klant bent, bij ons ben je thuis.

AUTHENTIEK

Binnen Langhenkel-Talenter kan iedereen zichzelf zijn. Wij geloven dat nieuwsgierigheid en eigenzinnigheid leiden tot oplossingen buiten de gebaande paden. Als je de vrijheid voelt om uniek te mogen zijn, haal je het beste uit jezelf. Dat is wat ons trots maakt.

WENDBAAR

Onze kracht is het in kunnen spelen op veranderende situaties en ad hoc de beste keuze kunnen én durven maken. Als netwerkorganisatie zijn wij wars van bureaucratie; wij zijn pragmatisch, snel en hebben een dienstbare houding. Zelfs onze processen zijn zo ingericht dat ze flexibiliteit stimuleren in plaats van tegenhouden.

BETEKENISVOL

Wij geloven dat hedendaagse dienstverlening draait om toegevoegde waarde; het daadwerkelijk van betekenis zijn voor mens en maatschappij. Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid door ons als marktleider verantwoordelijk te voelen voor een duurzamer milieu en een samenleving waarin een ieder maximaal participeert. Langhenkel-Talenter heeft met Cohedron een ISO14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem opgesteld. Hierin gaan onze maatregelen veel verder dan de minimale relevante wet- en regelgeving voorschrijft. Op het gebied van participatie ondersteunen wij middels verschillende initiatieven burgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden hen naar werk, geven belangeloos workshops en trainingen en nemen er zelf jaarlijks tientallen in dienst. Niet omdat het moet, maar omdat wij vinden dat het hoort. Zo zijn wij van betekenis.

Onderdeel van ons team worden?

Top